Videre i cupen etter å ha overkjørt Fredrikstad på Stadion

Brann var totalt overlegen og slo Fredrikstad 6–0 i den tredje runden av cupen. Det var Branns tiende strake seier i obligatoriske kamper, og mandag mot Bryne kan det settes klubbrekord i antall seire på rad.

Kampen startet med at Brann var det dominerende laget, og det skulle ta under ti minutter før den første scoringen kom. Etter et flott angrep på høyresiden der Ole Didrik Blomberg og Felix Horn Myhre kombinerte, kom et innlegg. Det gikk i armen på en Fredrikstad-forsvarer, og dommeren pekte på straffemerket. Derfra gjorde Niklas Castro ingen feil, og sendte Brann i ledelsen.

Brann styrte kampen i resten av den første omgangen, men Fredrikstads keeper hadde en enormt god dag på jobb og hindret flere scoringer. Helt frem til det var fem minutter igjen til pause.

Da kombinerte Brann på høyresiden igjen, og Castro pirket inn sitt andre for dagen. Brann ledet 2–0 til pause.

Brann gikk rett i angrep etter hvilen også, og etter et angrep der man prøvde å tråkle seg gjennom forsvaret dukket Felix Horn Myhre opp. Fra skrått hold banket han ballen i mål, og scoret med det sitt første mål for Brann.

Ti minutter senere doblet han beholdningen. Et glimrende angrep på venstresiden endte opp hos Horn Myhre igjen, som scoret sitt andre og økte til 4–0.

Aune Heggebø noterte seg også på scoringslisten i sluttminuttene. Fredrikstads keeper var langt ute, Heggebø vant ballen, brøytet seg frem og satte ballen sikkert i mål til 5–0. På overtid scoret Niklas Jensen Wassberg 6–0 for Brann.

Brann er med det videre til fjerde runde i cupen, som spilles i mars 2023.

Husk neste hjemmekamp som er mandag 4. juli mot Bryne. Enkeltbilletter kjøpes her, men man kan også sikre seg billetter til alle våre tre hjemmekamper i juli til prisen av to her. Brann kan sette klubbrekord med elleve seiere på rad!

6–0: Niklas Jensen Wassberg (90.)

NM, runde 3. Brann Stadion. Tilskuere: 3574. Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord FK. Gult kort: Håvard Jenssen, Nicolay Solberg, Olav Øby, Fredrikstad.

Brann (4–3–3): Eirik Holmen Johansen - Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Andreas Skovgaard (David Møller Wolfe fra 61.), Ruben Kristiansen - Kasper Skaanes (Niklas Jensen Wassberg fra 47.), Sivert Heltne Nilsen (Mathias Rasmussen fra 61.), Felix Horn Myhre - Ole Didrik Blomberg, Bård Finne (Aune Heggebø fra 61.), Niklas Castro (Frederik Børsting fra 61.).