Vellykket førstesesong med e-sport

Brann avsluttet førstesesongen med esport-lag med sølv i sluttspillet og enda en landslagsspiller.

Annonse:

Sist helgs sluttspill i Altibox eSerien var et foreløpig høydepunkt for Branns nysatsing på e-sport. Laget med Anders Rasmussen og Erland Lie Bjørneberg feirde all motstand til side helt til finalen.

Etter et svært spennende oppgjør mellom Brann og Vålerenga, kunne laget fra Oslo løfte trofeet som første norske vinner av Altibox eSerien mens Brann tok sølvet hem.

Anders Rasmussen spilte alle tre kampene i finalen. Han ble den eneste i Altibox eSerien som slo VIFs Magnus Myhrhaug Kristiansen, noe han selv var fornøyd med i etterkant:

- Det er kanskje rart å si det, men jeg er fornøyd. Jeg slo Magnus i den første kampen, og prøvde etterpå å sikre inn 0-0 og en kjedelig straffekonkurranse, som tilfeldigvis kunne gått i mitt favør, men det gikk ikke, sa han til gamer.no etter finalen.

Saken fortsetter under bildet av en triumferende Erland Lie Bjørneberg.

Etter suksessen i Altibox eSerien har Brann og Vålerenga kvalifisert seg til å representere Norge under FIFA Nordic Masters. Dessverre er Branns spillere forhindret fra å delta den helgen dette arrangeres, slik at muligheten går videre til Ranheim som ble nummer tre.

Det er også klart at Erland Lie Bjørneberg snart debuterer på landslaget. Lagkamerat Anders Ramussen er etablert for Norge, men får følge av Erland når det skal spilles privatlandskamp mot Romania i forkant av fotball-landskampen mot samme nasjon på Ullevaal tidlig i juni.

Les mer om sluttspillet her og se video.

Foto: Gamer.no

Annonse fra Eliteserien: