Vega og Acosta på landslaget

Deyver Vega og Bismar Acosta skal spille for Costa Rica i januar.

Annonse:

Copa Centroamericana 2017 er den fjortende gangen UNCAF (Central American Football Union) arrangerer denne turneringen som spilles i Panama fra 17. til 28. januar 2017.

Dette innebærer at Deyver Vega og Bismar Acosta blir borte fra Brann i hele januar. Det blir spesielt for guttene å spille sammen også på landslaget:

Jeg er så utrolig glad. Det er en helt ny mulighet for oss.

— Deyver Vega

- Jeg er så utrolig glad. Det er en helt ny mulighet for oss. Jeg håper jeg får spille sammen med Bismar, og er takknemlig til Gud for at jeg ble tatt ut på landslaget igjen, sier Deyver til Brann.no.

Sportssjef Rune Soltvedt gleder seg over at Bismar og Deyver igjen er tatt ut på landslaget og får spille på gress i varmere strøk:

- Dette er positivt for både oss og dem. De får en god oppkjøring sammen med landslaget og en god start på 2017, sier han.

Kvalifisering til Gold Cup

Costa Rica er tittelforsvarer og deltar sammen med Belize, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Panama.

- Turneringen er tøff, kun de beste får spille i Gold Cup i USA senere på året, så det er viktig for oss å vinne, avslutter Vega.

De fire beste lagene i denne turneringen kvalifiserer seg til 2017 CONCACAF Gold Cup, mens femteplassen får spille play-off mot femteplassen fra 2017 Caribbean Cup for den siste plassen i Gold Cup som spilles i USA i juni 2017.

Både Deyver Vega og Bismar Acosta står oppført med åtte landskamper for Costa Rica og får nå muligheten til å legge ytterligere kamper på den statistikken.

Kilder: Wikipedia.org

Annonse fra Eliteserien: