Vega: - Aldri opplevd dette før

Deyver Vega har aldri scoret i tre kamper på rad før, men nyter virkelig suksessen.

Annonse:

Costaricaneren fikk en etterlenget kamp fra start mot Viking for tre serierunder siden og overrasket mange med et råsterkt comeback og en lekker scoring i 4-2-seieren i Stavanger.

Deretter laget han det ene av to viktige mål hjemme mot Sogndal sist helg, før han på nytt var frempå og sikret tre viktige bortepoeng mot Sandefjord med kampens eneste mål rett før halvtimen var spilt.

- Jeg har aldri opplevd å score i tre kamper på rad tidligere. Når jeg klarer å fordøye dette litt kjenner jeg at følelsen er utrolig bra, innrømmer han.

- Brann er familien min

For det var slett ingen selvfølge at Brann skulle reise fra Sandefjord med seier:

- Det var en skikkelig hard kamp, og jeg er utrolig glad for at vi fikk med oss alle tre poengene herfra. Jeg er selvsagt glad på egne vegne, men ikke minst på vegne at klubben som er som en familie for meg, og for supporterne våre som alltid støtter oss, forteller matchvinneren raust.

Han har ikke hatt spesielt mange målsjanser i de siste kampene, så tre mål er god uttelling. Vega forteller at det handler om å være fokusert når muligheten er der.

- Jeg tenker at «nå er sjansen der», nesten som om det er min aller siste mulighet til å score. Jeg forsøker både å være avslappet og aggressiv i avslutningsøyeblikket. Og ikke minst fokusert. Så handler det om å være smart mot gode forsvarsspillere, sier Vega.

At han løftet begge hendene opp til ørene i scoringsjubelen foran Sandefjord-fansen vakte irritasjon på tribunen. Vega ber Brann.no formidle at han ikke ønsket å provosere.

- Det var to Sandefjord-supportere som ropte et par stygge ting til meg underveis, og det var en slags hilsen tilbake til dem. Men jeg beklager hvis noen ble provosert, det var ikke meningen, beklager han.

Henger med i toppen

Scoringen sikret en ny Brann-seier, den fjerde på rad, og Vega innrømmer at han fortsetter å se oppover tabellen.

- Vi skal ikke gi oss med dette. Vi har drømmer og ønske å oppnå mest mulig denne sesongen, forsikrer han.

Neste sjanse kommer borte mot Vålerenga om en uke. Deretter venter Kristiansund på Stadion fredag 29. september klokken 19.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: