Vant 10-0 mot Avaldsnes!

Det ble et målkalas på Stemmemyren i kampen mot Avaldsnes.

Se alle ti scoringene i videovinduet over.

Brann dominerte spillet fra start til slutt i kampen mot Avaldsnes, og det tok kun seks minutter før ballen gikk i mål. Marit Bratberg Lund slo et presist hjørnespark mot klyngen av Brann-spillere foran målet. Der var dagens beste Brann-spiller Guro Bergsvand sterkest i duellspillet og nikket inn 1-0 til Brann. Seks minutter senere doblet Brann ledelsen. Ballen landet i beina til Elisabeth Terland, som fra 17 meter banket ballen ned i hjørnet med venstrefoten. 2-0!

17 minutter var spilt da Brann igjen fikk hjørnespark fra høyrekanten. Lund slo igjen et perfekt hjørnespark, og Bergsvand var igjen sterkest i hodeduellen. En ren kopi av det første målet, og Brann ledet 3-0.

Ti minutter før pause kom en av kampens fineste scoringer. Brann rullet opp et nydelig angrep på høyresiden, der Cecilie Kvamme kom på løp. Hun slo et perfekt innlegg til Svava Ros Gudmundsdottir, som fikk en enkel jobb med å sette inn dagens fjerde Brann-scoring. Dermed stod det 4-0 til pause på Stemmemyren, men det var nok ingen som trodde det siste målet var scoret.

Tre minutter ut i andre omgang scoret Brann sitt tredje mål på hjørnespark. Denne gang var det Ingrid Stenevik som fikk hodet på hjørnesparket fra Lund. To minutter senere vartet Brann opp med nok et mønsterangrep. Therese Sessy Åsland flikket ballen videre til Gudmundsdottir, som scoret sitt andre mål for dagen. Like etter ble Lund spilt fri på venstresiden. Derfra banket hun ballen bort i det lengste hjørnet, og Brann ledet 7-0.

En time var spilt da Terland scoret sitt andre mål for dagen. Skuddet hennes fra 16 meter gikk ned i hjørnet bak Avaldsnes-keeperen, til 8-0 for Brann. Like etter ble Maria Brochmann byttet inn, og hun ville selvsagt også bli med på målfesten. Fra 11 meter banket hun ballen på halvspretten i mål, bak en sjanseløs Avaldsnes-keeper.

Seks minutter før slutt sendte hun Brann opp i 10-0, med dagens mest akrobatiske scoring. Innlegget fra Ryland havnet litt bak Brochmann, men med en høy fot fikk hun avsluttet i mål på volley. En nydelig avslutning på en perfekt Brann-kamp!

Neste hjemmekamp spilles 25. mai klokken 18.00. Da er det Røa som kommer på besøk til Stemmemyren. Billetter til kampen finner du her. Før den tid spiller Brann bortekamp mot Kolbotn. Den kampen spilles søndag 22. mai klokken 16.00. Billetter til den kampen finner du her.

Glem ikke kampen mot Vålerenga på Brann Stadion 5. juni! Da skal vi sette ny tilskuerrekord i Toppserien. Kjøp billett her.