Vajebah Sakor er klar for Brann

Midtbanespilleren besto mandag den medisinske testen, og har i dag signert en kontrakt ut sesongen,

Annonse:

Vajebah Sakor (25) kommer gratis til Brann etter at hans kontrakt med den greske klubben OFI Crete gikk ut tidligere i sommer.

– Vi har hentet Vajebah fordi vi står overfor en lang og viktig høstsesong. Han har mye erfaring for å være så ung, og han tilfører oss en kvalitet som vi får bruk for i kampene fremover. Han kan spille alle plasser på midtbanen og er dyktig til å komme til gode muligheter, sier sportssjef Jimmi Nagel Jacobsen.

Sakor, som startet karrieren sin i Asker, ble hentet som 15-åring til den italienske storklubben Juventus. Fra Juventus har han vært på utlån til Westerlo, Vålerenga, Willem II, og IFK Göteborg. Sistnevnte signerte han på en fast avtale. Der var han frem til han signerte for den greske klubben OFI Crete i 2019.

Slik beskriver Sakor seg selv som spiller: 

– Jeg er er en spiller som er sulten på å vinne, og tar med meg en vinnermentalitet inn i garderoben. Jeg kan spille de fleste posisjoner på midtbanen og vil beskrive meg som målfarlig.

25-åringen landet i Bergen mandag og gjennomførte den medisinske sjekken samme kveld, før han skrev under avtalen som gjør han til en Brann-spiller ut sesongen. 

– Brann er en stor klubb, og jeg synes det er en ære å få spille her. Jeg kjenner godt til Eirik Horneland fra tiden på U-landslaget, sier Sakor og fortsetter:

– Klubben er i en spennende situasjon nå og jeg håper på å få hjelpe laget med å klatre på tabellen utover høsten.

Sakor har sin første Brann-trening sammen med sine nye lagkamerater allerede i dag, og er spilleklar til søndagens hjemmekamp mot Kristiansund. Kjøp billetter til kampen her.
 

Annonse fra Eliteserien: