Uttalelse fra spillere i Sportsklubben Brann

På vegne av spillerne som deltok på festen på Stadion ønsker vi å kommentere følgende:

Annonse:

Vi beklager at vi utviste dårlig dømmekraft ved å samles på Brann Stadion natt til tirsdag, 10. august. Vi har full forståelse for at dette har skapt reaksjoner og vi beklager overfor alle som er glade i Brann og norsk fotball. Samtidig er det viktig for oss å presisere at vi ikke kjenner oss igjen i mange av beskrivelsene i media - og rykter på sosiale medier som verserer om samlingen på Brann Stadion.

Vi ønsker å være tydelige på at vi tar fullstendig avstand fra narkotikabruk. Vi drakk alkohol, og ingen andre rusmidler ble inntatt på Brann Stadion, oss bekjent. Vi var ikke involverte i, eller observerte seksuell aktivitet denne natten.

Det har vært fremmet krav om at vi står frem med våre historier fra festen. Dette gjorde vi tidlig overfor vår arbeidsgiver. Nå har dette blitt en personalsak og derfor ønsker vi ikke å kommentere dette nærmere. Vi ber om forståelse for det.

Vi er en spillergruppe som står sammen - målet vårt er å gjenreise tilliten til Brann-supporterne, klubben og alle andre med hjerte for Brann.

Signert av: Daniel Pedersen, Sivert Heltne Nilsen, Markus Olsen Pettersen, Mathias Rasmussen, David Møller Wolfe, Ole Martin Kolskogen, Thomas Grøgaard, Eirik Holmen Johansen og Lars Krogh Gerson.

Annonse fra Eliteserien: