Utlignet på overtid

Brann tok ledelsen, men kampen endte til slutt 2-2 mot Sandefjord.

Etter drøye fem minutter tok Brann ledelsen. Aune Heggebø vant ballen på midten, og slo videre til Petter Strand. Han spilte ut til Robert Taylor, som slo inn i feltet. Der var Heggebø og stanget Brann i ledelsen.

Ledelsen holdt i ti minutter. Vidar Ari Jónsson var sist på et Sandefjord-frispark som ble slått inn i feltet. To minutter var Sandefjord i ledelsen etter scoring av Kristoffer Normann Hansen.

Resten av den første omgangen var en stillingskrig, og det gikk til pause med 2-1 til Sandefjord.

Den andre omgangen ble sjansefattig, og det så lenge ut til at det skulle bli 0 poeng. Men på overtid dukket Bård Finne opp og utlignet til 2-2.

Neste kamp i Eliteserien er hjemme mot Molde, søndag 28. oktober klokken 19.00. Billetter kan kjøpes her.

Sandefjord - Brann 2-2 (2-2)

0-1: Aune Heggebø (6.)
1-1: Vidar Ari Jónsson (15.)
2-1: Kristoffer Normann Hansen (17.)
2-2: Bård Finne (90+3)

Eliteserien, runde 27. Release Arena. Dommer: Tore Hansen, Feda IL. Gult kort: Martin Kreuzrigler, Sandefjord. Sivert Heltne Nilsen, Brann.

Brann (4-3-3): Lennart Grill - Felix Horn Myhre, Japhet Sery Larsen (Ole Martin Kolskogen fra 60.), Runar Hove, David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Petter Strand - Bård Finne, Aune Heggebø (Kasper Skaanes fra 73.), Robert Taylor.