Unisport blir Branns offisielle utstyrsleverandør fra 2022

Brann bytter utstyrsleverandør til neste år, og både klubben og supporterne vil få sine Brann-artikler fra Unisport.

Annonse:

– Våre produkter skal være tilgjengelig til våre supportere over hele landet 24/7. Med en så profesjonell aktør innen netthandel med på laget vil vi bli enda bedre på å levere supporterutstyr, sier kommersiell leder i Brann, Therese Rygg.

Selv om hun ser frem til å satse enda sterkere på netthandel lover hun at Brannbutikken fremdeles vil være åpen på kampdag.

– Brann har sterke tradisjoner og en rik historie. Det, og den massive støtten de har fra sine lidenskapelige supportere, gjorde dem spesielt attraktive som samarbeidspartner, sier Mikkel Sass i Unisport. 

Både herre- og kvinnelag

Den nye utstyrsleverandøren til Brann startet opp i Danmark i 1995 og har siden blitt en av Europas ledende nettbutikker innen fotballutstyr. Her hjemme er de mest kjent for sin digitale satsing og som det norske landslaget sin offisielle utstyrspartner. I Brann vil Unisport levere kolleksjonene til herrelaget, kvinnelaget og lagene i Brann-Akademiet.

Fra 2022 vil alt av Brann-artikler kunne handles direkte fra Unisport på nett - og altså i Brannbutikken på kampdager.

– Unisport ønsker å sørge for at Brann-supporterne har det beste tilbudet. Derfor vil vi sammen med Brann gjøre kvalitetsvarer lettere tilgjengelig og gjøre fotballdrømmer til virkelighet med supporterne og klubben. Vi ser veldig frem til samarbeidet og til å bli en del av Brann-familien, sier Sass. 

Velkommen til Brann-famiilien, Unisport!

Annonse fra Obos-ligaen: