Ungguttene sto for scoringene i seieren mot Øygarden

Aune Heggebø (19), Moonga Simba (21) og Niklas Jensen Wassberg (16) scoret Branns mål i 3–0 seieren mot Øygarden.

• Toppbilde: Bjørn Erik Nesse/Digitalsport.

Brann tok ledelsen etter ni minutter. Angrepet startet i midtforsvaret ved Kristoffer Barmen, som slo ballen opp til Petter Strand. Han spilte gjennom Aune Heggebø, som tok med seg ballen og avsluttet enkelt i mål alene med keeper.

Tre minutter senere var Heggebø nære å sette sin andre scoring. Kasper Skaanes og Ruben Kristiansen kombinerte på venstrekanten, innlegget fant Heggebø som avsluttet i stolpen.

Brann hadde flere muligheter til å doble ledelsen utover i omgangen, men det sto seg med 1–0 frem til pause.

Men etter hvilen gikk det ikke mange sekunder før Brann scoret igjen. Et angrep ned venstrekanten endte i feltet hos Moonga Simba. Han vendte opp og avsluttet nede i hjørnet til 2–0.

Brann hadde flere sjanser til å score flere mål. Blant annet ved Kasper Skaanes etter 76 minutter. Han ble spilt gjennom på kanten, og avsluttet knallhardt, men keeper reddet.

Etter 81 minutter scoret Brann igjen. Etter klabb og babb i feltet havnet ballen hos Niklas Jensen Wassberg. Han banket til med venstre og satte ballen via tverrliggeren og i mål.

Branns neste kamp er i Eliteserien, borte mot Sarpsborg 08, førstkommende søndag (13. juni) klokken 18.00.

Kampfakta:

Brann – Øygarden 3–0 (1–0)

Mål:
1–0: Aune Heggebø (9.)
2–0: Moonga Simba (46.)
3–0: Niklas Jensen Wassberg (81.)

Treningskamp, menn. Brann Stadion. XXX tilskuere. Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL. Gult kort:

Brann (4-3-3): Markus Olsen Pettersen (Eirik Holmen Johansen fra 46.) - Ole Didrik Blomberg, Kristoffer Barmen, Vegard Forren, Ruben Kristiansen (Thomas Grøgaard fra 60.) - Petter Strand (Niklas Jensen Wassberg fra 46.), Daniel Pedersen (Isak Tomar Hjorteseth fra 75.), Kasper Skaanes - Daouda Bamba (Filip Delaveris fra 46.), Aune Heggebø, Moonga Simba (Jon-Helge Tveita fra 60.).