Ukens Fantasy-tips

Dersom du ikke har minst to Brann-forsvarere på Fantasy-laget ditt må du bare få dem inn.

Annonse:

Brann topper Eliteserien og har på syv kamper bare sluppet inn to mål. I hjemmekamp mot Tromsø på Stadion er det gode muligheter for enda flere poeng på hele forsvarsfireren og Samuel Sahin-Radlinger aller bakerst. 

Mot Sandefjord sist fikk formspilleren Gilbert Koomson med seg en målgivende og tre bonuspoeng. Han har nå flest poeng av alle midtbanespillerne på Brann og fortsetter han storspillet i de neste kampene kan han fort skaffe laget ditt masse poeng. 

En å følge med på i tiden fremover er Peter Orry Larsen. Han har nå 15 poeng på 112 minutter, og har hatt noen veldig gode innhopp. Det er for tidlig å ta ham inn enda på grunn av usikkerhet rundt spilletid, men får han starte noen kamper og fortsetter å sanke poeng, kan han bli en joker om du trenger og differensiere mot konkurrentene dine.

Noen hos Tromsø også

Hos Tromsø er det et par potensielle spillere du kan følge med på. De er rimelige og har plukket solid med poeng til nå. Vi håper som alltid at de får minimalt med poeng på Stadion, men ha dem i bakhodet når du velger ut spillere til neste runde.

Kent-Are Antonsen er i kanonform og er en målfarlig forsvarsspiller, noe Fantasy-spillere selvsagt elsker. Han er den forsvarsspilleren med høyest poengesum til nå om man ser bort fra Brann- og Rosenborg-spillere, og til en pris på 4,7 millioner er det egentlig bare å få ham på.   

Gjermund Åsen må nevnes i kraft av å være midtbanespilleren med flest poeng (44 poeng) til nå i Eliteserien. Man bør likevel være litt forsiktig med å få ham på, i og med at hele 30 av disse kom i løpet av to kamper og formkurven har pekt nedover de tre siste kampene. I tillegg til at han pådro seg en skade. 

Husk Brann - Tromsø søndag klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: