Uavgjort mot HJK Helsinki

En tidlig Brann-scoring og en sen HJK Helsinki utligning gjorde at det ble 1-1 i Vestlandshallen.

I starten av kampen var det gjestene fra Finland som hadde ballen mest, men det var Brann som tok ledelsen. Like før ni spilte minutter fikk Brann corner. Den ble slått på første stolpe av Robert Taylor og traff rett på hodet til Kristoffer Barmen som headet Brann i ledelsen.

Resten av den første omgangen var relativt jevnspilt. Brann sin største sjanse kom noen minutter før pause da Gilli Rolantsson fant Taylor med et innlegg. Avslutningen ble upresis og gikk utenfor.

Sjanserik andreomgang

Andre omgang var bare drøye to minutter gammel før HJK Helsinki var nær på å utligne. Et innlegg havnet rett i beina til spissen, men fra fem meter gikk skuddet utenfor.

Etter en drøy time var Daouda Bamba nær ved å sette seg på scoringslisten. Brann kontret og Ruben Kristiansen sitt innlegg kom rett på foten til Bamba, men avslutningen gikk utenfor.

Robert Taylor fikk en stor sjanse like før 70 minutter var spilt. Bamba spilte Taylor fri på kanten. Han fintet vekk den finske forsvareren, men avslutningen gikk godt til side for mål.

Etter 77 minutter fikk finnene sin største sjanse. De fikk avslutte alene med keeper, men Ralf Fährmann fikk opp armen og reddet glimrende.

Fem minutter senere scoret Atomu Tanaka for HJK, men målet ble annullert for offside.

Men to minutter før slutt fikk finnene målet sitt. En corner ble slått inn i femmeteren, og om det er en Brann-spiller eller en HJK Helsinki-spiller som satte ballen i mål er vanskelig å si.

Det endte 1-1.

Neste kamp, og den siste hjemmekampen før seriestart, er kommende tirsdag mot Sotra SK klokken 11 i Vestlandshallen. Det er gratis inngang.