Uavgjort i toppkampen

Vålerenga ledet 1-0 til pause på Intility Arena, men en scoring fra Rakel Engesvik i andre omgang sørget for at ett poeng ble med hjem igjen til Bergen.

Etter et rolig første kvarter tok Vålerenga ledelsen på Intility Arena. Malin Sunde spilte gjennom Janni Thomsen på høyresiden, som alene med Aurora Mikalsen sendte ballen ned i det lengste hjørnet. Like etter var Brann nære utligning. Elisabeth Terland banket til på volley fra 16 meter, men Vålerenga-keeper Guro Pettersen fikk slått ballen over mål.

Ti minutter senere kom Brann til en ny mulighet, da Cecilie Kvamme ble spilt fri på høyresiden. Hele Brann-laget ropte på hands da innlegget til Kvamme så ut til å treffe hånden til en Vålerenga-forsvarer, men dommeren vinket spillet videre.

Brann hadde problemer med å bryte gjennom Vålerenga-forsvaret. Noen dødballer og langskudd var det eneste Brann klarte å produsere av målsjanser i andre omgang, og det så lenge ut til at hjemmelaget skulle dra seieren i land. Men et kvarter før slutt viste Lisa Fjeldstad Naalsund frem pasningsfoten sin. Hun så Rakel Engesvik på løp i bakrommet, som fikk ballen, rundet keeper og utlignet til 1-1!

Det siste kvarteret så begge lag ut til å være fornøyde med ett poeng, og dermed endte det 1-1 i toppkampen mellom Brann og Vålerenga. Det betyr at Brann fortsatt befinner seg på andreplass i Toppserien, kun slått av Vålerenga på målforskjell.

Neste hjemmekamp i Toppserien er søndag 15. mai klokken 15.00 mot Avaldsnes. Billetter finner du her. Husk også returoppgjøret mot Vålerenga, som skal spilles på Brann Stadion. Den kampen spilles søndag 5. juni.