Uavgjort i serieåpningen

Brann 2 ledet, men mistet seieren da Lysekloster scoret på straffespark mot slutten av kampen.

Kampen mot en av opprykksfavorittene endte 1-1. Brann tok ledelsen ved Aune Heggebø etter 53 minutters spill, men mistet de tre poengene seks minutter før slutt da motstanderen scoret på straffe.

Heggebø var involvert i begge ender av banen. På 1-0-målet var han alene med keeper og satte ballen sikkert i nettet. Men målscoreren var også involvert da Lysekloster fikk straffe mot slutten.

Et skudd fra en Lysekloster-spiller traff Heggebø. Folk fra Brann mente ballen havnet i brystkassen på Brann-spissen, men dommeren så en hands og pekte derfor på straffemerket.

Utfra spill og sjanser vil Lysekloster være mest fornøyd med uavgjort. Brann burde avgjort kampen, men klarte ikke å omsette sine sjanser.

Fra Branns A-stall spilte Emil Harloff, Jesper Löfgren, Thomas Grøgaard og Amer Ordagic. De la ned masse godt arbeid for laget.

Brann - Lysekloster 1-1 (0-0)

Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. Nymark kunstgress. Dommer: Anders Bjerk Hansen, Bjarg IL. Gult kort: David Tufta (Brann 2), Damian Kamil Garbacik, Szymon Walczak, Dino Omerovic, Nikolai Harris, Erlend Skagestad (Lysekloster).

1-0: Aune Heggebø (53.)
1-1: Karol Krzysztof Zielinski (str. 84.)

Brann (4-3-3): Emil Harloff - Adrian Valør Olsen (Kasper Bordvik fra 63.), Håvar Kleppe, Jesper Löfgren, Thomas Grøgaard - Sander Marthinussen, Amer Ordagic, Andreas Mjøs - David Tufta, Aune Heggebø, Håvard Rinde.