Uavgjort i årets første treningskamp

Brann kom under tidlig i årets første kamp, men en scoring av Felix Horn Myhre i andre omgang gjorde at det endte uavgjort.

Brann startet kampen best, men det var svenskene som tok ledelsen. Etter ti minutter vant de ballen høyt i banen og kom gjennom alene med keeper og gikk i ledelsen.

Brann hadde ballen desidert mest i første omgang, og kom til flere sjanser. Men svenskene klarte enten å blokkere, eller så gjorde keeper en god jobb. Fredrik Pallesen Knudsen kranglet ballen i mål etter et hjørnespark like før pause, men dommeren hadde allerede blåst for et eller annet.

Dermed gikk lagene til pause med 1–0 til Norrköping.

Etter hvilen var kampbildet mye likt som i første omgang. Brann hadde mye ball, men de store sjansene uteble. Like før timen var passert kom Norrköping alene gjennom med keeper igjen, men denne gangen vant debutant Martin Børsheim i Brann-målet duellen.

Brann fant veien til nettmaskene med 20 minutter igjen av kampen. Et fint angrep, der Sander Kartum spilte gjennom Felix Horn Myhre. Fra skrått hold satte han ballen i lengste og lagene var like langt.

Brann–IFK Norrköping 1–1 (0–1)

0–1: Arnor Traustason (10.)
1–1: Felix Horn Myhre (71.)

Trenigskamp. Atalaya Football Center. Dommer: Rohit Saggi, SBK Drafn. Gult kort: Svenn Crone, Brann.

Brann (4–3–3): Martin Børsheim – Svenn Crone (Vegard Hagen fra 81.), Fredrik Pallesen Knudsen (Eivind Helland fra 60.), Ruben Kristiansen, Joachim Soltvedt –  Felix Horn Myhre, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (David Tufekcic fra 46.) – Ulrik Mathisen (Elias Myrlid 79.), Aune Heggebø (Bård Finne fra 46.), Sander Kartum.