TV: Poengdeling i Haugesund

Se høydepunktene fra det intense vestlandsoppgjøret i Haugesund.

Se scoringene og resten av høydepunktene i videovinduet over.

Brann åpnet friskt og la opp til et tidlig press på hjemmelaget, men det var ikke mye som stemte for noen av lagene etter det.

Haugesund hadde kampens første største sjanse da innbytter Kristoffer Velde fyrer ballen med venstrefoten og rett i ytterkanten av stolpen fra meget god posisjon, men så er det Brann som får muligheten...

Etter godt en halvtime spilt feller den tidligere Brann-spilleren Fredrik Pallesen Knudsen Veton Berisha inne i feltet og det blir dømt straffe. Haugesund-keeperen redder straffen, men sender returen rett tilbake til kapteinen som banker den iskaldt inn.

I andre omgang var det vertene som startet best, og etter 66. minutter satt den for hjemmelaget. Sondre Tronstad skyter fra 20 meter og setter ballen i krysset.

Begge lagene hadde store sjanser etter utlignigen, men det ender til slutt 1-1 på Haugesund Stadion.

Se hele sammendraget øverst i saken.

Haugesund – Brann 1-1 (0-1)

Haugesund Stadion. Eliteserien. 7001 tilskuere. Dommer: Tom Harald Hagen, Grue. Gult kort: Bruno Leite (51), Martin Samuelsen (80), Haugesund. Taijo Teniste (43), Brann.

0-1: Vito Wormgoor (37)
1-1: Sondre Tronstad (62).

Haugesund (4-4-1-1): Helge Sandvik – Mikkel Desler, Fredrik Pallesen Knudsen, Benjamin Hansen, Alexander Stølås (Kristoffer Velde fra 20.) – Torbjørn Kallevåg, Bruno Leite (Joakim Våge Nilsen fra 67.), Thore Pedersen, Sondre Tronstad – Christian Grindheim (Martin Samuelsen fra 78.) – Ibrahima Wadji.

Brann (4-3-3): Håkon Opdal – Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Thomas Grøgaard (Gilli Rólantsson fra 46.) – Amer Ordagic, Ruben Yttergård Jenssen (Kristoffer Løkberg fra 79.), Petter Strand – Gilbert Koomson (Kristoffer Barmen fra 46.), Daouda Bamba, Veton Berisha.

Neste kamp er hjemme på Stadion søndag 23. juni klokken 20.00 mot Lillestrøm.