Tung kveld i Molde

Det endte med 4-0-tap på Aker stadion.

Brann startet kampen best og hadde ballen mest. Den første virkelig store målsjansen kom etter ti minutter på en corner som Vegard Forren kom høyest på. Headingen gikk i tverrliggeren og over.

Brann hadde mye av spillet de første 20 minuttene, men klarte ikke å omsette det til scoring.

Etter 25 minutter hadde Molde en heading i mål på corner, men det ble annullert etter en holding i feltet. Tre minutter senere straffet de Brann på en kontring. Ohi Omoijuanfo scoret målet.

Etter 38 minutter doblet Molde ledelsen. Fredrik Aursnes scoret på en retur etter en corner. Fire minutter senere var Omoijuanfo frempå igjen og satte 3-0.

Etter pause tok det åtte minutter før Molde økte til 4-0. Omoijuanfo med sitt tredje for dagen.

Brann fikk noen gode muligheter like etter Moldes fjerde scoring, men ballen ville ikke i nettet.

Neste kamp er torsdag 20. mai klokken 20.30, borte mot Rosenborg.

Molde - Brann 4-0 (3-0)

1-0:
Ohi Omoijuanfo (28.)
2-0: Fredrik Aursnes (38.)
3-0: Omoijuanfo (42.)
4-0: Omoijuanfo (53.)

3. serierunde. Eliteserien. Aker stadion. 600 tilskuere. Dommer: Tore Hansen, Feda IL. Gult kort: Ohi Omoijuanfo, Fredrik Aursnes, Molde.

Brann (4-2-3-1): Håkon Opdal - Jon-Helge Tveita, Ole Martin Kolskogen, Vegard Forren, Ruben Kristiansen - Kristoffer Barmen (David Møller Wolfe fra 46.), Mathias Rasmussen - Kasper Skaanes (Niklas Jensen Wassberg fra 78.), Robert Taylor (Moonga Simba fra 70.), Petter Strand - Daouda Bamba (Filip Delaveris fra 70.).