Truls Jenssen returnerer til Brann

Brann bekrefter at Truls Jenssen blir faglig ansvarlig og trenerutvikler i Brann-akademiet.

Annonse:

Truls Jenssen går inn i rollen som faglig ansvarlig og trenerutvikler i Brann-akademiet fra og med 1. august. Han har de siste årene vært ansatt som leder for akademiet i Tromsø IL. 

- Det var et enkelt, men samtidig veldig vanskelig valg. Det handler om at man kommer i en alder hvor de ikke kryr med jobbtilbud og da er det fint at de siste åtte-ti årene man skal jobbe, at man skal får en så pass spennende mulighet, sier Jenssen til klubbens hjemmeside.

Nordlendingen hadde i 2012 tilknytning til Brann som en del av trenerteamet til Rune Skarsfjord:

- Brann er en stor klubb som det jobbes veldig godt i. Jeg kjenner godt de som jobber der og ser frem til å komme i gang å jobbe med dem. Jeg har vært i Brann før og føler jeg har noe uoppgjort der, legger han til. 

Sportssjef Rune Soltvedt forteller at Akademiet har to ledere, den administrative rollen som Marion Buunk har og den faglige delen som Truls Jenssen går inn i.

- Han har en lang og relevant erfaring, og vi er trygg på at Truls skal utvikle oss. Truls er en dedikert og rutinert mann, med stor kjennskap til klubben i tillegg til en kompetanse man trenger for å lykkes i rollen, forteller Soltvedt.

Annonse fra Obos-ligaen: