Treningskamp på Stadion

Brann møter Kristiansund til treningskamp på Stadion fredag 21. juni kl. 13.00. Dette blir herrelagets tredje kamp mot KBK på under en måned. Her er info om billetter og åpningstidene til Brannbutikken.

Annonse:

Brann-spillerne er i gang med fellestreninger igjen etter miniferien, men første Eliteserie-kamp etter pausen spilles først fredag 28. juni. Derfor har det blitt satt opp en treningskamp mot Kristiansund i mellomtiden. Treningskampen spilles på Stadion fredag 21. juni og har avspark klokken 13.00. 

Kampen vil også sendes direkte på BA.no/direktesport. 

Publikum: 

Alle over 18 år må vise billett i inngang 7.
Vi åpner kun opp BT-tribunen (inngang 7) for publikum, og dørene åpner kl. 12.30, altså 30 minutter før kampstart. Det er fritt setevalg.

Partoutkortinnehavere får en e-post med informasjon om hvordan de kan hente ut billetter til kampen. 

Enkeltbilletter for øvrige koster 100,- og kan kjøpes her. Barn har gratis inngang. Kioskene vil ikke holde åpent.

Brannbutikken: 

Brannbutikken holder åpent mellom 11.00 og 16.00 denne dagen, så dette er en gylden mulighet til å sikre seg noen av de nye produktene som er kommet inn.

P.S. Brannbutikken holder også åpent mandag 17. juni fra kl. 16.00 - 19.30.

Media:

Media som ønsker å akkreditere seg til kampen kan sende en e-post til [email protected]. Fristen for akkreditering er torsdag 20. juni klokken 10.00.

NB! Det er et begrenset med parkeringsplasser i området rundt Stadion og vi anbefaler å benytte kollektivtransport for å komme seg til Stadion.

Annonse fra Eliteserien: