Treningskamp mot Brøndby

Lørdag 19. august kl. 15.00 skal Brann spille treningskamp mot Brøndby på Stemmemyren.

Annonse:

Se videointervju med Cecilie Redisch Kvamme i videovinduet over.

Branns kvinnelag er godt i gang med trening igjen etter sommerferien.

– Veldig deilig å begynne igjen. Litt lei av å løpe intervaller nå i sommer, så det er deilig å være tilbake med gjengen, sier Brann-kaptein Cecilie Redisch Kvamme. 

En uke før storkampen på Brann Stadion mot Lyn, kommer det dansk besøk til Bergen. Brann-jentene skal måle krefter mot Brøndby, og treningskampen har avspark kl. 15.00 på Stemmemyren.

Billetter til treningskampen får du kjøpt her. Ordinær billettpris er 50 kr for alle, men de som har partoutkort på Stemmemyren kommer gratis inn.

– Det blir jo første kampen vår med ny trener. Jeg håper vi får en pekepinne på hvor vi står, så er det kjekt å møte litt internasjonal motstand før Champions League-kvalifiseringen, sier Kvamme. 

Det blir også generalprøven før høstesesongen offisielt sparkes i gang på Brann Stadion 26. august mot Lyn, da er målet å slå tilskuerrekorden i Toppserien 2023. Billetter finner du her!

– Jeg forventer at det blir en jevn kamp, det pleier å være det mot Lyn. Men vi trives jo godt med å spille på Stadion og har flere gode opplevelser derfra, så håper alle kommer og støtter oss, avslutter hun. 

Annonse fra Eliteserien: