Trenerduoen har forlenget med Brann

Hovedtrener Eirik Horneland og assistenttrener Erik Huseklepp har signert nye kontrakter med Brann. Begge avtalene gjelder ut 2025.

Annonse:
  • Se video med trenerduoen nederst i artikkelen. 

– Jeg er stolt og beæret over å ha fått muligheten til å forlenge engasjementet mitt i Brann. Klubben, byen og ikke minst den ekte og genuine lidenskapen fra supporterne og følgerne, har på kort tid tatt stor plass i meg, sier Eirik Horneland etter forlengelsen.

Hovedtreneren kom til Brann som assistenttrener i slutten av 2020-sesongen, og tok over som hovedtrener sommeren 2021. Brann lå da sist i Eliteserien, og selv om pilene pekte oppover i siste halvdel av sesongen endte det med nedrykk. I 2022 hadde Brann en parademarsj gjennom OBOS-ligaen, der både ligarekorder og klubbrekorder falt på rekke og rad. Opprykket var sikret allerede tidlig i september, og Brann er nå klar for Eliteserien igjen.

To forlengelser

Horneland hadde en avtale med Brann ut årets sesong, og det er denne som nå er forlenget.

– Med det får vi lagt ro og kontinuitet inn i forberedelsene av laget, i noe som blir en heftig sesong i norsk Eliteserie, sier Horneland.

I samme slengen har også assistenttrener Erik Huseklepp skrevet en ny avtale med Brann.

– Brann betyr utrolig mye for meg og jeg har levd med det hele livet. Jeg fikk sjansen her i fjor og setter stor pris på at jeg nå har fått tilbudet om å være med enda lengre, sier Huseklepp.

– Det er viktig for oss å beholde trenerteamet vårt. Horneland er en topptrener, som har gjort en fantastisk jobb så lenge han har ledet Brann. Dynamikken i trenerteamet er god, og vi er også veldig fornøyd med å ha forlenget avtalen med Huseklepp slik at den er like lang som Eirik sin. Dette gir også ro og kontinuitet i det langsiktige arbeidet vi holder på med, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

BB220820BB300.jpg

Langsiktighet

Brann er nå i gang med sesongoppkjøringen til den kommende sesongen i Eliteserien, der mange av klubbene man skal konkurrere med har gjennomført både store innkjøp og salg.

– Vi gleder oss vilt til å løpe ut å representere Brann i Eliteserien igjen. Vi skal fortsette å være uredde, pågående og prøve og skape noen herlige fotball opplevelser også på neste nivå, sier Horneland.

Og utdyper:

– Akkurat nå er det et klart klasseskille i norsk fotball. Vi må våge å fortsette å bygge klubben og laget på strategiene som ligger i bunn, men vi må også våge å ha høye ambisjoner og være offensive i møte med alle utfordringene som ligger foran oss.

Bli med videre du også. Kjøp partoutkort til 2023-sesongen her.

Annonse fra Eliteserien: