Tre poeng og kutt over øyet

Sivert Heltne Nilsen gikk i krigen for Brann. Seieren ble feiret med bandasje rundt hodet.

Etter en kamp preget av dueller og kriging mot Kristiansund, kom Sivert Heltne Nilsen ruslende med et plaster like over øyet. Det var etter drøye timen at nevnte Nilsen og Pål Erik Ulvestad ble liggende nede med hver sin hodeskade etter en smell på midtbanen.

- Vi går begge etter ball, og jeg stanger inn i bakhodet hans. Det er sånn som skjer. Det går bra, forteller Heltne Nilsen.

Midtbanesoldaten selv forsikrer derimot Brann-fansen om dette er ikke er noe å bekymre seg for.

- Jeg fikk litt adrenalin, og da er det bare å fullføre kampen med å gå i hodedueller som jeg pleier å gjøre. Nå skal jeg bare inn og sy litt sting, så er jeg klar til neste kamp, oppsummerer han.

Glad Acosta scoret

Sivert og resten av laget fikk det tøft mot Kristiansund som kom med muskler og løpskraft. Men hele åtte minutter på overtid, av de ni som ble lagt til grunnet situasjonen med Sivert og Ulvestad, kom den etterlengtede scoringen.

Nå skal jeg bare inn og sy litt sting, så er jeg klar til neste kamp

— Sivert Heltne Nilsen

- Den smakte godt. Både for laget som virkelig ønsket tre poeng etter to tap mot Kristiansund i fjor, men ikke minst for Bismar (Acosta) som får revansje fra forrige kamp. Det var fantastisk å se reaksjonen til publikum, smiler Brann-spilleren.

Etter en del sene mål i mot forrige sesong, har Brann på de to foregående kampene scoret like før slutt. Sivert mener det er ekstremt viktig å spille kampen helt ut og til fløyten går.

Kristiansund kom fra et sterkt uavgjortresultat borte mot Rosenborg, og var altså ikke langt unna det ene poenget på Stadion.

- Det er tydelig at de kommer for å ta ett poeng. De gir oss kamp i begge omganger og legger opp til krigekamp. De er ikke lett å bryte igjennom, og vi skaper få av de klare sjansene som vi normalt pleier å gjøre. Men alt i alt synes jeg vi vinner fortjent, sier Sivert Heltne Nilsen.

Annonse fra Eliteserien: