Tre av dagens spillere klatrer på topplisten

Visste du at tre spillere i dagens tropp er inne på listen over de 16 spillerne med flest kamper i Brann gjennom tidende?

Annonse:

Litt på overtid er nå listen over hvilke spillere som har flest kamper for Brann gjennom alle tider blitt oppdatert. Vanligvis blir statistikken oppdatert etter hver serierunde, men grunnet litt problemer med statistikken er 2019-kampene først lag inn nå. 

Tore Nordtvedt troner fortsatt øverst på listen med sine 398 obligatoriske kamper for Brann. Men tre spillere som spilte for Brann i 2019 er nå inne på topp 10-listen. 

Håkon Opdal er oppe på 5.-plass med sine 266 kamper, like bak følger Azar Karadas med 263. Fredrik Haugen rett bak der igjen med 255. 

En ny mann inne på topp 20-listen er Kristoffer Barmen. 26-åringen passerte 200 kamper i fjor, og står nå med 211 kamper for Brann. Det er èn mer enn Roger Helland, og to bak Frode Larsen. 

Fire av spillerne som spilte i fjor klatret på listen, og tre av dem er fremdeles i Brann-stallen. Det betyr at de kan klatre ytterliggere denne sesongen. 

Her ser du listen over spillerne som har flest kamper og mål for Brann gjennom alle tider.

 

Annonse fra Eliteserien: