Tok sesongens åttende strake borteseier

Brann hadde full kontroll mot Raufoss og sikret sesongens åttende strake borteseier mandag kveld. Raufoss ble slått 5–0.

Kampen bølget fram og tilbake i starten. Begge lag kunne ha scoret hvert sitt mål før fem minutter var spilt, men godt keeperspill og slurvete avslutninger gjorde at det forble målløst.

Etter 26 minutter fikk Brann betalt for et vedvarende press på Raufoss. Andreas Skovgaard slo en glimrende stikker til Bård Finne sendte Brann i ledelsen. Minutter senere hadde Niklas Castro et skudd i nettet, men det ble blåst for hands i forkant av scoringen og frispark til Raufoss.

2–0 til Brann kom like før pause. Kasper Skaanes danset seg rundt i 16-meteren til Raufoss og doblet ledelsen.

Etter hvilen fortsatte Brann å dominere. Og etter 12 minutter kom scoringen. Frederik Børsting, Svenn Crone og Felix Horn Myhre kombinerte nydelig på høyresiden. Ballen havnet hos Finne i 16-meteren, og han satte inn 3–0.

4–0 kom etter 70 minutter, da innbytter Aune Heggebø stanget inn dagens fjerde etter bare to minutter på banen. Heggebø dukket opp på bakre stolpe, etter et strålende innlegg fra Crone.

Like før slutt kom dagens femte. Castro slo inn til innbytter Vegard Leikvoll Moberg. Han satte hodet på ballen og styrte inn 5–0 til Brann

Neste kamp er hjemme mot Kongsvinger mandag 25. juli klokken 18.00, og billetter kjøpes her. Med halvtårspartoutkort får du med deg alle de åtte resterende kampene på Stadion til spesialpris, og er med i trekningen av en VIP-losje verdt over 20.000kr.

Se alle målene her

OBOS-ligaen runde 15. NAMMO Stadion. Tilskuere: 2537. Dommer: Mathias Støfringshaug, Verdal IL. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristianen, Andreas Skovgaard (Fredrik Pallesen Knudsen fra 80.), David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen , Sivert Heltne Nilsen (Felix Horn Myhre fra 46.), Kasper Skaanes (Vegard Leikvoll Moberg fra 80.) - Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 67.), Bård Finne (Aune Heggebø fra 67.), Niklas Castro.