To nominerte til MOT-prisen 2021

Håkon Opdal (39) og Guro Bergsvand (27) er nominert til MOT-prisen for 2021.

Annonse:

Vinneren av MOT-prisen er en spiller som er bevisst sin rolle som forbilde for barn og unge, bryr seg om sine medspillere, samt viser respekt både for dommere og motspillere. 

Fra Branns herrelag er det Håkon Opdal som er nominert, mens Guro Bergsvand er nominert fra kvinnelaget. Det er spillerne som stemmer frem vinnerne for Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien. Vinneren blir kåret i slutten av januar. 

Her er begrunnelsen for nominasjonene: 

Håkon Opdal

Håkon Opdal har vært et strålende forbilde både på og utenfor banen. Dette gjelder både på trening, i garderoben og i møte med supportere i alle aldre. Hver gang det er en ung supporter som har på seg Brann-drakt, stiller Håkon opp på bilder og skriver autografer. Han har ved flere anledninger også gitt vekk hanskene sine til heldige barn. Som den eldste i garderoben passer han på at alle lagkamerater har det bra, og han inspirer til å ta utdanning og jobb ved siden av fotballkarrieren. Han legger opp etter sesongen som en av de mest populære spillerne i Brann gjennom historien.

Se de andre nominerte fra Eliteserien og OBOS-ligaen her.

Guro Bergsvand

Guro har fått fine ord både fra de yngre og ikke så etablerte spillere til de som er på landslaget. De sier litt om hvilken posisjon Guro har i gruppen, og hvor stort forbilde hun er for mange. I tillegg til å ha en høy status hos spillerne, er Guro også er veldig populær hos de i administrasjon og de frivillige. Hun viser alltid stor takknemlighet til de som legger forholdene til rette. Guro stiller også opp på veldig mye av det klubben ber om.

Spillerne beskriver henne som: En inkluderende person med gode verdier som tar vare på de rundt seg. Et godt forbilde for yngre spillere. Hardtarbeidende og vinnerskalle. Stiller opp når det trengs. En viktig bidragsyter til at samholdet er så bra som det er!

Se de andre nominerte fra Toppserien her.

Annonse fra Eliteserien: