To endringer på laget mot Stabæk

Brann-trener Lars Arne Nilsen stoler på Daniel Braaten og Henrik Kjelsrud Johansen i kveld.

Annonse:

De to kraftkarene er foretrukket på laget mot Stabæk fremfor Daouda Bamba og Steffen Lie Skålevik, som begge startet i hjemmekampen mot Lillestrøm sist.

Det er også verd å merke seg at Christian Eggen Rismark beholder plassen på laget etter den sterke debuten i forrige kamp der han overtok for en syk Bismar Acosta, som dermed sitter på benken i kveld.

Nøyaktig hvordan treneren har komponert laget får du først vite når dommeren blåser i gang oppgjøret på Nadderud klokken 20.00.

Brann er fortsatt uten Samuel Sahin-Radlinger og Ludcinio Marengo, som begge er blitt kneoperert. Ruben Kristiansen er frisk etter skade, men ikke med i troppen. Det er heller ikke Steffen Lie Skålevik, Amer Ordagic og Halldor Stenevik.

Brann starter slik (etter draktnummer):

12 Markus O. Pettersen
2 Taijo Teniste
3 Vito Wormgoor
4 Christian Eggen Rismark
5 Thomas Grøgaard
8 Fredrik Haugen
16 Ruben Yttergård Jenssen
22 Gilbert Koomson
25 Daniel Braaten
27 Henrik Kjelsrud Johansen
29 Kristoffer Barmen

Benken:

36 Emil Harloff
7 Peter Orry Larsen
11 Daouda Bamba
15 Bismar Acosta
17 Gilli Rólantsson
18 Azar Karadas
19 Deyver Vega

Stabæk - Brann avspark klokken 20.00. Vi oppdaterer fortløpende i våre sosiale medier. På Snapchat heter vi «brannspillerne».

Husk neste hjemmekamp som er mot Rosenborg søndag 28. oktober klokken 20.00. Kampen er utsolgt. Det finnes ledige billetter til årets to siste hjemmekamper, mot Strømsgodset og Odd.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: