Tipp resultatet mot Tromsø

Tipp sluttresultatet mot Tromsø og vinn to billetter til hjemmekampen mot Strømsgodset.

Annonse:

POENG? Deyver Vega og resten av laget benytter seg av de splitter nye bortedraktene fra Nike i kampen mot Tromsø på søndag. Blir det seier?

Frem mot kampen på søndag kjører vi på med vår vanlige tippekonkurranse. Det er gratis å delta og går ut på å tippe resultatet i Branns kamper i denne sesongen.

Til søndagens kamp vil en av dem som tipper riktig resultat få et to billetter til årets første hjemmekamp i Eliteserien i premie.

Flere konkurranser

Når søndagens kamp sparkes i gang kan du også bli med på en annen aktivitet på Facebook: Stem på Branns beste spiller gjennom kampen.

Du kan tippe resultatet direkte i skjemaet under. Konkurransen ligger også på Branns facebookside, og via mobil er det mer brukervennlig å stemme via Facebook enn her på nettsiden vår.  Lykke til! 

Piotr best mot Rosenborg

Piotr Leciejewski ble stemt frem som Branns beste spiller i kampen mot Rosenborg på onsdag. Keeperen fikk hele 28,85 prosent av stemmene. Her var det Mia Fletcher som ble den heldige vinner av to billetter.

John Lijen var en av dem som hadde tippet at Rosenborg skulle vinne 2-0 og han vant også to billetter. Det samme gjorde Svetlana Skurtveit som hadde det beste bildet i bildekonkurransen på onsdag.

Annonse fra Eliteserien: