Tilbake på vinnersporet

Brann slo tilbake med seier, da Skeid ble slått 3–0 på Stadion mandag kveld.

Det skulle gå 26 minutter før kampens første scoring kom. Brann fikk frispark på rundt 20 meter. Niklas Castro tok sats og sendte ballen rett i nettet.

Brann fortsatte å styre kampen og fem minutter før pause kom 2–0. Ballen havnet hos Aune Heggebø i feltet, og spissen kunne enkelt sende inn Branns andre scoring for kvelden.

Etter hvilen var det spill mot ett mål, men Skeid lå med alle mann rundt eget mål og gjorde det vanskelig for Brann å bryte gjennom.

På overtid dukket Niklas Castro opp og scoret Branns tredje og sitt andre for dagen. Med det Brann slo tilbake etter forrige helgs tap mot Mjøndalen.

Det gjenstår to kamper av årets sesong, borte mot Fredrikstad klokken 15.00 lørdag 22. oktober. Lørdag 29. oktober kommer KFUM til Stadion for det som forhåpentligvis blir tidenes siste kamp i OBOS-ligaen. Kjøp billett her.

Brann–Skeid 3–0 (2–0)

1–0: Niklas Castro (26.)
2–0: Aune Heggebø (40.)
3–0: Castro (90.)

OBOS-ligaen runde 28. Brann Stadion. Tilskuere: XXXX. Dommer: Mathias Støfringshaug, Verdal IL. Gult kort: Frederik Børsting, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Andreas Skovgaard (Mathias Rasmussen fra 46.), Ruben Kristiansen - Felix Horn Myhre (Kasper Skaanes fra 63.), Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Ole Didrik Blomberg fra 74.) - Frederik Børsting (Bård Finne fra 63.), Aune Heggebø (Vegard Leikvoll Moberg fra 74.), Niklas Castro.