Tilbake etter skade – her er kamptroppen mot Bodø/Glimt

Daniel Pedersen er skadefri og i kamptroppen mot Bodø/Glimt i morgen. Også to unggutter født i 2004 kan få spilletid.

Annonse:

– Det er deilig å være tilbake. Det er lenge siden jeg har spilt kamp nå, så jeg gleder meg, sier Pedersen. 

Han spilte sist  i 2–1-tapet mot Haugesund, 7. november i fjor. Etter det skadet han seg på trening og gikk glipp av dei seks siste kampene av sesongen.

Trener Kåre Ingebrigtsen er fornøyd med å ha Pedersen tilbake. 

– Det er viktig å få han i gang igjen. Han har trent godt, og så får vi se hvor mange minutter han klarer. Det er seks uker til seriestart, så da er det bra at han kommer i gang med kamper igjen. 

Til kampen mot Glimt er Mathias Rasmussen, Markus Olsen Pettersen, Ole Didrik Blomberg og Amer Ordagic ute. Men 16-åringene Niklas Jensen Wassberg og Isak Tomar Hjorteseth er med i troppen. De kom til Brann fra Fyllingsdalen tidligere i år, og har trent noen økter med A-laget. 

– De har gjort det bra på de treningene de har vært med på og hatt fin utvikling. Derfor vil vi se dem i kamp også, sier Ingebrigtsen om midtbanespillerne. 

Brann har spilt en treningskamp til nå i år. Det ble 2–1-tap for Molde, som ble nummer to i serien i fjor. Nå venter regjerende seriemester Bodø/Glimt. 

– Vi får en tøff start på serien (Glimt borte, RBK hjemme), så da må vi møte de beste i treningskampene også. Vi fikk mange gode svar fra kampen mot Molde, og vi vil få mange svar på hvor vi står her. Det er strålende for oss, sier Ingebrigtsen. 

19 spillere er tatt ut i troppen til kampen, og her er den: 

Håkon Opdal, Eirik Holmen Johansen, Jon-Helge Tveita, Jesper Löfgren, Ole Martin Kolskogen, Vegard Forren, Ruben Kristiansen, David Møller Wolfe, Thomas Grøgaard, Petter Strand, Daniel Pedersen, Kristoffer Barmen, Niklas Jensen Wassberg, Isak Tomar Hjorteseth, Filip Delaveris, Robert Taylor, Daouda Bamba, Erlend Hustad og Aune Heggebø. 

Kampen har avspark klokken 11.30 og sendes direkte på bt.no

Annonse fra Eliteserien: