Til England med G16-landslaget

Henrik Kjeilen Stenseide og Mikal Berg Kvinge fra Brann drar med G16-landslaget til UEFA-turnering i England.

Annonse:

Både Kvinge og Kjeilen Steinseide var med G16-landslaget i Sarpsborg sist uke. Begge fikk spilletid i internkamper mot det såkalte utfordrerlandslaget, og klarte seg bra. Henrik spilte midtstopper og Mikal var venstrekant.

Belønningen kom i form av et nytt uttak, denne gang med landslaget som skal til England for å spille kamper mot Brasil, England og Frankrike i perioden 15.-21. februar. Dette er en UEFA Development-turnering i St. Georges.

Kampene spilles slik:

17. februar klokken 15.00: England - Norge
19. februar klokken 15.00: Brasil - Norge
21. februar klokken 11.30: Frankrike - Norge

Flere fra Brann i aksjon

Flere fra Brann var i aksjon for Norge sist uke. Erlend Ottem var med på utfordrerlandslaget og spilte en omgang i begge kampene som spiss, oppgjør der lagkameratene Henrik Kjeilen Stenseide og Mikal Berg Kvinge som nevnt spilte på motstanderlaget.

På G15 hadde Brann med Anders Walker Totland og Jonas Toftesund. Begge gjorde det bra, og det blir spennende å se om de blir tatt ut på det første landslagsuttaket som er den nest siste helgen i mars. Da venter nok en samling (talentleir) i Sarpsborg. Videre er det et uttak for landskamper i Italia/Østerrike i april-mai.

Bildet øverst, fra venstre: Henrik Kjeilen Steinseide (G16-landslaget), Erlend Ottem (G16 utfordrerlandslag), Mikal Berg Kvinge (G16-landslag), Jonas Toftesund (G15 landsdel), Anders Walker Totland (G15 landsdel).

Guttene er avbildet på Gardermoen på vei hjem fra samlingen sist uke.

Annonse fra Obos-ligaen: