«Til alle med hjerte i Brann»

Her er en hilsen til supporterne, fra daglig leder Vibeke Johannesen.

Annonse:

Til alle med hjerte i Brann,

Vi på Stadion håper det går bra med dere alle. Vi er like spente som dere på når sesongen 2020 faktisk starter og hvordan den blir. Foreløpig så forholder vi oss til at seriestart blir 23./24. mai og gjør vi det vi kan for å forberede oss til en ny sesong,  samtidig som vi tilpasser oss dagens situasjon. Det er fremdeles mange ubesvarte spørsmål i denne tiden. I år spilles altså 16. maikampen på en annen dato… Men jeg håper vi sammen skal skape 16. mai-stemning på Stadion gjennom hele sesongen, når vi endelig får invitere vårt fantastiske publikum tilbake.  

Men nå må alle bidra til å følge helsemyndighetene sine råd slik at vi får hverdagen tilbake så snart som mulig. Vi har alle et ansvar for fellesskapet. I disse dager er liv og helse viktigere enn fotball. Nå er det vi som skal heie. Heia på alle de som gjør en viktig jobb og står på så mye de makter og orker for at vi skal komme oss gjennom dette.

Jeg er imponert over måten dere bryr dere om klubben og klubben trenger dere alle for å komme seg gjennom dette på best mulig måte. Sportsklubben Brann er deg, du er Sportsklubben Brann.

Alle som jobber i Brann gjør det de kan for at vi skal være sterk og klar når hverdagen er tilbake. Det ble en nødvendighet å permittere store deler av de ansatte forrige uke. Samt at spillere, trenere og ledere som jobber for å forberede seg til seriestart reduserte sin lønn. Det var lett å bli enige og et lite bidrag til klubben. Alle er offensive og motivert av at vi vil spille kamp på Stadion for verdens beste supportere så snart som mulig.

Per i dag er planen at vi kan starte opp igjen med fellestreninger etter påske og at Eliteserien begynner mot slutten av mai. Men som med alt annet i samfunnet vet vi ikke enda. Vi skal gjøre alt vi kan, i fellesskap med de andre klubbene, Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund for at Eliteserien 2020 skal gjennomføres. Dialogen med NFF, NTF og de andre klubbene er veldig god. På banen er vi bitre motstandere, men i denne kampen er vi alle på samme lag. Kampen mot koronaviruset skal vinnes. 

Til dere som har kjøpt partoutkort og billetter til første hjemmekamp (som vi enda ikke vet når blir) – dette er viktigere enn dere tror.Det betyr mer enn noen gang. Vi kommer med mer informasjon om seriestart så snart vi vet. Og fantastisk at så mange av dere har kjøpt billetter for å gi til Helse Vest.

Sammen skal vi bidra til at vi kommer oss gjennom dette. Fordi vi bryr oss om hverandre. Fordi vi er så heldige at vi har Sportsklubben Brann. Fordi vi er fra Bergen!

Inntil vi sees igjen, følg helsemyndigheten og regjeringen sine pålegg og oppfordringer. Vi savner dere og vi har ingen å miste!

Annonse fra Eliteserien: