Tide Buss AS forlenger partneravtalen sin med Brann

Tide Buss AS har vært stolt sponsor av Brann i en årrekke og er svært glade for å ha signert en ny partneravtale med klubben. I den nye avtalen er samarbeidet utvidet til å også inkludere sportsklubbens satsing på kvinnefotball.

Annonse:

Tide har lenge vært en trofast sponsor til SK Brann siden starten av 1990-tallet, helt fra den gang da Tide var en lokal aktør på Vestlandet, og fram til i dag hvor selskapet er Norges nest største mobilitetsselskap.

– Gjennom over 30 år har Tide stått ved Branns side i både medgang og motgang. Brann har gitt oss mange sportslige gleder i tillegg til at klubben har vist seg å være inkluderende og målrettet. Dette er verdier som Tide verdsetter høyt og som gjør at vi er stolte over å fortsette det gode samarbeidet vårt, sier Roger Harkestad, konsernsjef i Tide.

Et sentralt tema for Tide i re-forhandlingene med Brann, var å inkludere sportsklubbens kvinnelag i avtalen.

– Brann sitt kvinnelag har hatt fantastiske sportslig resultater og spillerne har vist seg som solide forbilder for både store og små supportere. I tillegg er vi imponert over hvordan Brann har inkludert kvinnene i sin helhetlige satsting. For Tide er mangfold og inkludering en selvfølge, og det var derfor viktig for oss å utvide vår partneravtale til å inkludere begge topplagene i klubben, sier Harkestad. 

De neste årene vil Tide sin logo fortsatt være godt synlig på sokkene til Brann sitt herrelag, samt på treningstøyet til kvinnelaget.

– Vi er veldig glade for å kunne videreføre vårt samarbeid med Tide Buss, og det er ekstra gledelig at de nå også blir en sentral partner for kvinnelaget også, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes. 

For både SK Brann og Tide er bærekraft en viktig del av den videre satsingen og begge jobber kontinuerlig for å bidra til å stoppe klimaendringene. «Staddabussen» vil derfor være en viktig del av det videre samarbeidet.

– For mange av dem som nå begynner å bli voksne og godt etablerte, var Staddabussen en viktig grunn til at de kom seg enkelt på kamp da de var yngre og at de fremdeles går på kamp. Vi er veldig glade for at vi har klart å få Staddabussen tilbake i samarbeid med Tide, og håper mange supportere vil benytte seg av kollektivtilbudet gjennom året og i sesongene som kommer, sier Kalvenes. 

Partneravtalen med Brann gjelder for to år med opsjon på ytterligere to år.

IMG_3120.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: