Therese Andvik Rygg konstituert som daglig leder

Styret i SK Brann har konstituert Therese Andvik Rygg (45) som daglig leder i klubben. Rygg har vært leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Brann i to år.

Annonse:

– Vi er glade for å ha fått konstituert en daglig leder internt etter at Vibeke Johannesen fratrådte stillingen, og vi er takknemlige for at Therese har takket ja, sier styreleder Siv Skard.

Andvik Rygg, vil sammen med Bjarte Eikeland og Jimmi Nagel Jacobsen, dele på de arbeidsoppgavene Johannesen hadde – inntil en ny er på plass. Andvik Rygg skal fortsette å lede den kommersielle avdelingen, samtidig som hun skal ta et mer overordnet ansvar for administrasjonen. Nagel Jacobsen vil lede sportsavdelingen og rapportere direkte til styret.

– Hun har en solid posisjon innad i klubben og kjenner SK Brann og innholdet i stillingen som daglig leder. Vi er sikre på at Therese vil gjøre en god jobb sammen med resten av administrasjonen, sier Skard.

Fast ansettelse av ny daglig leder vil bli oppgaven til klubbens neste styre. Dette velges på et ekstraordinært årsmøte neste år.

Andvik Rygg kom til Brann fra reklamebransjen, der hun har jobbet som rådgiver i 15 år. Hun har blant annet jobbet med marked og salg.

– Da Vibeke fratrådte sin stilling henvendte styret seg til meg om å ta over midlertidig, inntil ny daglig leder blir fast ansatt. Det har jeg takket ja til, og sammen med resten av administrasjonen skal jeg gjøre mitt ytterste for å ivareta Sportsklubben Brann på best mulig måte, både opp mot supporterne og partnerne. Jeg har sagt ja til å ta jobben midlertidig i den situasjonen klubben er i, frem til klubben har funnet en permanent løsning, sier Andvik Rygg.

Annonse fra Eliteserien: