Den islandske backen Vidar Ari Jónsson (22 år) fra Fjölnir Reykjavik trente med Brann denne uken. Her fra tirsdag 29. februar 2017.

Tester islending i lørdagens kamp

Vidar Ari Jónsson (22) skal vise seg frem i treningskampen mot Åsane lørdag.

Annonse:

Det bekrefter Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Backen fra Fjölnir har trent med Brann siden tirsdag og ser frem til muligheten til å vise seg frem i kamp.

- Det har vært en bra uke i Bergen. Treningene i starten var de hardeste, og så har det vært litt lettere etter hvert. Jeg har blitt kjent med klubben og den virker veldig profesjonelt drevet, og nå gjenstår muligheten til å vise meg frem i kamp, sier Jónsson til Brann.no.

Han legger ikke skjul på at han håper å vise gode ferdigheter i kampen mot Åsane:

- Ja, jeg vil gjerne vise meg frem. Dette er en fin mulighet og jeg håper å imponere, innrømmer han.

Mangler et par mann

Brann-trener Lars Arne Nilsen er glad for at islendingen har trent med Brann denne uken.

- Han har vært et positivt bekjentskap. Det blir interessant å se ham i kamp også, sier Nilsen uten å signalisere om Brann ser på ham som en mulig signering.

Brann må unnvære Kasper Skaanes (rygg), Vito Wormgoor (håndledd), Halldor Stenevik (kne), Gilli Rolantsson (kne) og Markus Pettersen (finger) i lørdagens treningskamp.

Oppgjøret spilles i Vestlandshallen og har avspark klokken 16.00. Hallen åpnes for publikum klokken 15.15.

Info om billettsalg

Åsane er arrangør og tar 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn i døren. Det er parkering på grusbanen ved siden av Vestlandshallen.

Vi har ikke fått informasjon som tilsier at arrangøren har åpnet for live streaming av oppgjøret noe sted. Løsningen vil da være å følge kampen tekstlive på Brann.no.

Branns sesongoppkjøring går inn i den siste måneden nå. Foruten lørdagens kamp mot Åsane gjenstår oppgjør mot Viking, FK Haugesund og Sogndal før Rosenborg er motstander i Unicef Mesterfinalen onsdag 29. mars.

Den kampen er inkludert i partoutkortet.

Kjøp partoutkort

 

Annonse fra Eliteserien: