Tapte finalen i siste minutt

En Odense-scoring i kampens siste minutt avgjorde finalen i helgens eliteturnering i Danmark.

Etter tre strake seirer fredag og lørdag var Brann-juniorene klar for finalen i U20-klassen under årets utgave av Kai Thor Cup. Det endte 4-3 over Holstein Kiel, 3-0 over Pogon Szczecin og 2-0 over Mjällby på veien til finalen.

Brann var det dominerende laget innledningsvis i finalen mot arrangørklubben Odense Boldklub, selv om Brann-guttene ikke skapte veldig mange sjanser.

Etter pause snudde det litt, og OB tok over som det dominerande laget. 1-0 kom etter en bakromspasning og påfølgende 45 graders pasning som Brann-forsvaret ikke håndterte godt nok.

Brann reduserte på et korridorfrispark like etter, der Fabian Rimestad (hospitant fra Fana) headet i mål på bakre stolpe etter et godt frispark fra Håvar Kleppe.

Kampen gikk mot straffesparkkonkurranse, med ett minutt igjen av ordinær tid, da Odense scoret 2-1. Det ble matchavgjørende.

Totalt sett var Brann-gjengen fornøyd med prestasjonene i turneringen.

- Vi får vist over flere kamper at Brann 2 holder et bra internasjonalt aldersbestemt nivå, selv uten Eirik Moldenes, Emil Kalsaas og Marius Bildøy som var igjen hjemme i Bergen, sier Brann 2-assistent Brede Skahjem Tokvam.

(Foto øverst viser Brann-spiss Aune Heggebø. Foto: Odense Boldklub)