Tap i Trondheim

To kjappe scoringer fra Rosenborg avgjorde storoppgjøret på Lerkendal.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet over.

Det var en jevnspilt og sjansefattig første omgang på Lerkendal Stadion. Rosenborg styrte spillet innledningsvis, men utover i omgangen fikk Brann løftet laget. Et langskudd fra Larissa Crummer var det nærmeste Brann kom scoring, og dermed stod det 0–0 til pause.

Andre omgangs første målsjanse var det Brann som skapte. Brann vant ballen på midtbanen og Rikke Nygard spilte Crummer gjennom i bakrommet. Hun fikk avsluttet fra skrått hold, men en god keeper-redning hindret scoring.

Brann forsvarte seg godt lenge på Lerkendal, men etter en times spill glapp det bakover. Rosenborg vant et hjørnespark, som Cecilie Redisch Kvamme fikk headet unna på første stolpe. I returrommet ventet Emilie Joramo, som satte ballen i mål fra seksten meter.

Like etter doblet Rosenborg ledelsen. Synne Skinnes Hansen ble spilt alene gjennom og satte ballen i mål alene med Aurora Mikalsen. To kjappe scoringer, og plutselig ledet Rosenborg 2–0.

Kampen åpnet seg mer opp etter scoringene, og begge lag kom til flere målsjanser den siste halvtimen. Brann var nære scoring ved to anledninger. Først da Rikke Nygard headet over mål på et innlegg fra høyresiden. Deretter fyrte Andrine Hegerberg av et kanonskudd fra 25 meter som traff tverrliggeren og spratt ned på streken.

Det var det nærmeste Brann kom scoring, og dermed endte det 2–0 til Rosenborg på Lerkendal Stadion. Heldigvis er det bare tre dager til neste kamp i Toppserien. Tirsdag 6. juni kommer Stabæk på besøk til Stemmemyren. Billetter til den kampen finner du her.

Husk også å sikre deg billett til kampen mot Avaldsnes på Brann Stadion!