Tap i Stavanger

Viking ble for sterke i seriepremieren, og vant 3–1.

Viking fikk kampens første sjanse etter drøye tre minutter. Etter klabb og babb i feltet ble det avsluttet fra 11 meter, men Petter Strand kastet seg ned og fikk blokkert til corner.

Det første kvarterert var det Viking som skapte mest, men Håkon Opdal stengte målet på de forsøkene som kom.

Det holdt i 18 minutter. Da ble Samuel Fridjonsson spilt gjennom og han satte inn ledermålet til Viking, via Håkon Opdal.

Branns første mulighet i første omgang var et skudd fra Petter Strand fra 20 meter, etter en halvtime av kampen. Vikings keeper fikk slått skuddet til corner.

Etter 41 minutter utlignet Brann. Petter Strand slo en perfekt corner på hodet til Daouda Bamba, som headet ballen i en fin bue over keeper og i mål. 1–1 sto seg til pause.

Andre omgang

Etter hvilen fortsatte kampbildet litt som før pause, men selv om Viking hadde ballen mest skapte de ikke like mange sjanser.

Viking tok tilbake ledelsen tilbake etter 66 minutter. Veton Berisha ble spilt gjennom i bakrommet og kom alene med Opdal. Han rundet Opdal, og satte ballen i det tomme målet. 2–1.

Etter Vikings scoring bølget kampen mer frem og tilbake. Men så fikk Viking sin tredje scoring. Et innlegg fra høyre gikk i mål via en uheldig Ole Didrik Blomberg, som var hardt presset av Berisha.

Brann måtte klare seg uten Kasper Skaanes i kampen, etter at han fikk beskjed om at en nærkontakt var koronasmittet like før avreise til Stavanger.

Neste kamp for Brann er førstekommende onsdag, 12. mai, mot Vålerenga på Stadion klokken 20.00.