Tap i Haugesund

Begge lag hadde hver sin ball i nettet, men det endte med 1-0-seier til Haugesund.

I åpningsminuttene var Brann som hadde balle mest, men ingen av lagene skapte målsjanser. Etter 24 minutter havnet en ball i målet til Haugesund.

Haugesunds keeper kom ut og kolliderte med egen forsvarsspiller som var i duell med Aune Heggebø. Forsvarsspilleren styrte ballen i eget mål, men dommeren dømte frispark til Haugesund.

Fem minutter senere fikk Haugesund en stor sjanse. Etter kombinasjoner på høyresiden banken Kevin Krygård til, men skuddet gikk like utenfor Branns mål.

Resten av omgangen var som den startet. To lag som forsvarte seg godt uten ball, og ingen klare målsjanser.

Andre omgang startet i samme stil som den første. Brann fikk en mulighet like før timen var spilt, da Daniel Pedersen lobbet ballen over FKH-forsvaret til Petter Strand. Men avslutningen på direkten gikk utenfor.

Haugesund fikk sin første mulighet i andre omgang etter 64 minutter, da Ole Didrik Blomberg klarerte ballen rett i ansiktet til Kristoffer Velde. Men "avslutningen" gikk godt utenfor målet.

Haugesund skapte flere farligheter like etter, men det ble ingen scoring utav det.

Etter 74 minutter klarte Ibrahima Wadji å tråkle seg gjennom Brann-forsvaret, og satte 1-0 alene gjennom med Eirik Holmen Johansen.

Brann presset på for scoring i sluttminuttene, men Haugesund forsvarte seg godt og holdt unna.

På overtid fikk Filip Delaveris en dobbelsjanse, men Haugesunds keeper reddet begge avslutningene fra skrått hold.

Neste Brann-kamp er kommende onsdag, 30. juni, klokken 20.00 mot Lillestrøm på Stadion.

Haugesund - Brann 1-0 (0-0)

1-0: Ibrahima Wadji (74.)

9. serierunde (kamp 10 for Brann). Eliteserien. Haugesund Sparebank Arena. Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL . Gult kort: Aune Heggebø, Brann.

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Ole Didrik Blomberg, Kristoffer Barmen, Ole Martin Kolskogen, Ruben Kristiansen  - Petter Strand, Daniel Pedersen, Mathias Rasmussen (Daouda Bamba fra 67.) - Moonga Simba, Aune Heggebø (Filip Delaveris fra 76.), Kasper Skaanes (David Møller Wolfe fra 83.).