Tap i Åsane

Håkon Lorentzen sin scoring i første omgang ble den eneste i kampen mellom Brann og Åsane.

I åpningsminuttene hadde Åsane for det meste ballen, men uten å skape sjanser. Kampens første sjanse var det Brann som fikk etter fem minutter, og den var stor. Ole Martin Kolskogen spilte gjennom Petter Strand på kanten, og han fosset fremover. Innlegget traff Filip Delaveris på bakre stolpe, men Åsanes keeper reddet mesterlig.

Åsane skapte et par sjanser utover i omgangen, men Eirik Holmen Johansen var med på notene og fikk avverget det som kom.

Det holdt helt til det var spilt 25 minutter. Da fikk Åsane betalt for ballinnehavet, og etter mange trekk i laget havnet ballen hos Håkon Lorentzen. Han fikk avsluttet via stolpen til 1-0 for Åsane.

I pausen og minuttene etter gjorde begge lag flere bytter, og Brann tok over mer av banespillet. Likevel slet de med å skape de største sjansene.

Kampen ebbet ut med 1-0 til Åsane. Neste treningskamp er på søndag, borte mot Bodø/Glimt.

Brann - Åsane 0-1 (0-1)

Treningskamp, Myrdal. Dommer: Kristoffer Hagenes, Hovding. Gule kort: Filip Delaveris, Kristoffer Barmen, Brann.  NB: Kampen ble spilt over 2x35 minutter.

0-1: Håkon Lorentzen (25.)

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Ole Martin Kolskogen (Ole Didrik Blomberg fra 36.), Daniel Pedersen (Ruben Kristiansen fra 45.), Vegard Forren, David Møller Wolfe (Thomas Grøgaard fra 48.) - Niklas Jensen Wassberg (Mathias Rasmussen fra 36.), Kristoffer Barmen, Petter Strand - Jon-Helge Tveita (Robert Taylor fra 36.), Daouda Bamba (Aune Heggebø fra 48.), Filip Delaveris.