Takk for innsatsen, Taijo

Brann og Taijo Teniste (32) er enige om at høyrebacken reiser hjem til Estland. Han har med det spilt sin siste kamp for Brann.

Annonse:

– Det har vært en ære å ha fått være en del av denne fantastiske klubben de tre siste årene. Jeg vil takke alle jeg har møtt her i Brann, både spillere, trenere, administrasjon og spesielt supporterne, sier Teniste.

Teniste kom til Brann fra Sogndal før 2018-sesongen og har spilt 64 kamper og scoret tre mål for Brann.

Familie-hensyn

Teniste har ikke spilt kamp for Brann den siste tiden, og har havnet bak i køen om høyrebackplassen. Derfor har han og Brann blitt enige om at 32-åringen får reise hjem til Estland resten av kontraktstiden sin, som strekker seg frem til nyttår.

– Koronapandemien er utfordrende for mange, og spesielt for Taijo som har bodd i Bergen mens resten av familien hans har bodd hjemme i Estland. På grunn av reiserestriksjonene har han ikke fått besøke dem så ofte han har ønsket. Da vi hentet Ole Didrik Blomberg fikk vi veldig god dekning på høyrebacken, og derfor har vi blitt enig med Taijo om at han får reise hjem igjen de siste to månedene av kontraktstiden sin, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt.

– Jeg har hatt en god dialog med klubben den siste tiden, og vi ble enige om at dette er det beste for min fremtid, sier Teniste.

Tirsdag var Teniste innom Stadion og tok farvel med lagkameratene før han reiser hjem igjen til Estland.

Soltvedt ønsker å takke Teniste for sin innsats som Brann-spiller.

– Han er en fantastisk fin type å ha i klubben, både som spiller og person. Jeg vil takke han for innsatsen og mange flotte opplevelser, sier Soltvedt.

Teniste sin kontrakt med Brann går ut ved nyttår og per nå har han ikke signert en avtale med en ny klubb.

Annonse fra Eliteserien: