Ta turen innom Fanzone før kamp på lørdag

Lørdag 25. mai kl. 15.00 skal Branns kvinnelag spille mot Stabæk på Stadion, men allerede kl. 13.00 åpner Fanzone. Der kan man blant annet vinne en signert hjemmedrakt og en signert Champions League-ball.

Annonse:

Bli med på moroa i Fanzone før kamp! Den finner du utenfor inngang 10 på Frydenbø-tribunen. Der er det gratis aktiviteter og konkurranser som alle kan delta på før det braker løs på Stadion kl. 15.

Hvis du ikke har kjøpt billett til kampen enda, kan du kjøpe det her.

På fotballbanen skal det være en triksekonkurranse, hvor to heldige vinnere kan stikke av med en signert hjemmedrakt og en signert Champions League-ball. Bli med!

Hos dagens kampsponsor Obos kan man slippe kreativiteten løs på tegnestasjonen og lage egne plakater som man kan ta med inn på kampen. 

Dersom du sykler til kampen får du trygg sykkelparkering, og gratis sykkelservice om du er blant de 30 første.

Sparebanken Vest tilbyr ansiktsmaling for å komme i skikkelig kampstemning, og her er det også mulig å måle skuddfoten på skuddradaren deres. I tillegg har Bergen Fiber har en fotballdart man kan utfordre seg på, og Brannbutikken er på plass for salg av supportereffekter.  

Pizzabakeren og Søtt+Salt vil også være der, så man slipper å gå sulten inn på kamp.

Det er med andre ord mange gode grunner til å legge turen innom Fanzone før kampstart! Billetter til kampen kjøpes her.

Ikke glem at etter kampen vil alle også få muligheten til å møte spillerne i en Meet & greet-sone utenfor Sparebanken Vest-tribunen (ved inngang 9x). 

Annonse fra Eliteserien: