Syv seiere på rad!

Brann tok sin syvende strake seier i Toppserien da Kolbotn gjestet Stemmemyren. Marit Bratberg Lund og Rakel Engesvik scoret målene i 2-1-seieren.

Annonse:


Se høydepunktene fra kampen i videovinduet over.

Det ble en jevn førsteomgang i solskinnet på Stemmemyren. Brann var det førende laget, men kom ikke til veldig store sjanser. Nora Eide Lie prøvde seg med et skudd fra 18 meter, men ballen gikk en liten meter over mål. En halvtime ut i kampen kom kampens første scoring. Eide Lie slo ballen inn på bakerste stolpe, der Marit Bratberg Lund stupte inn 1-0 til Brann foran Bataljonen. Det skapte god stemning på Stemmemyren! 

Brann fortsatte å styre spillet, men Kolbotn var ikke ufarlige fremover. Fem minutter før pause mottok Ingrid Kvernvolden ballen på femten meter og banket den opp i nettaket bak Sandra Stavenes i Brann-målet. Dermed stod det 1-1 til pause, og Brann måtte jakte scoring i andre omgang.

Og det gjorde de. Ti minutter ut i omgangen stupte Rakel Engesvik i press, og Kolbotn-keeper Siri Ervik sin klarering traff henne rett i kroppen. Engesvik hentet ballen, tok en berøring og trilte ballen enkelt inn i det åpne målet. 2-1 til Brann!

Ti minutter senere kom Brann til en stor mulighet. Lund slo inn fra dødlinjen, og i feltet stanget Cecilie Kvamme ballen mot mål. Engesvik var nære å styre ballen i mål fra kloss hold, men ballen endte hos Kolbotn-keeper Ervik.

Kolbotn klarte ikke å utligne igjen, og Brann står dermed med full pott etter syv kamper i Toppserien. Det gjør også Vålerenga, og om kun én uke møtes Vålerenga og Brann til toppoppgjør på Intility Arena i Oslo. Kjøp billetter til bortekampen her

Neste hjemmekamp spilles søndag 15. mai klokken 15.00. Da kommer Avaldsnes på besøk.

Få med deg alle hjemmekampene til Brann Kvinner i år!
Kjøp partoutkort her.

Annonse fra Obos-ligaen: