Suveren 3-0 seier mot Kongsvinger

Brann er fortsatt ubeseiret i OBOS-ligaen etter en solid 3-0-seier mot Kongsvinger på Stadion.

Det ble en ganske rolig start på kampen der Brann var farligst frempå. Både Børsting, Rasmussen, Skaanes og Finne forsøkte seg, men avslutningene var dessverre av det slurvete slaget. Kongsvinger klarte flere ganger å presse Brann høyt, men etter halvtimen etablerte Brann seg oftere rundt KIL-boksen.

Det var først i det 37. minutt hjemmelaget fikk lønn for presset. Finne lurte til seg ballen fra Bjørnebye, spilte klikk-klakk med assistkongen Svenn Crone, og satte inn et enkelt og lekkert mål fra ti meter.

Etter hvilen fortsatte Brann å presse Kongsvinger høyt. Skaanes og Finne hadde flere muligheter og etter 63. minutter trodde hele stadion at det stod 2-0. Et presist corner fra Niklas Castro traff David Møller Wolfe som headet mot mål. Der står Sivert Heltne Nilsen som får en tå på ballen og i mål. Dessverre ble det dømt for angrep på keeper.

Se høydepunktene her

Et kvarter senere kunne Stadion-publikumet endelig juble på ordentlig. Aune Heggebø var enorm i KIL-boksen og forstyrret forsvaret deres såpass mye at de ikke fikk klarert skikkelig. Mathias Rasmussen stod klar og scoret 2-0.

Gjennom hele andre omgang viste Brann at de fortjent leder OBOS-ligaen og på overtid kom Brann nok en gang i overtall. Innbytter Felix Horn Myhre fikk ballen fra Rasmussen som utnyttet den gode plassen til å enkelt sette inn 3-0 bak Kongsvingers keeper.

Neste kamp er borte mot Bryne 31. juli. Info om billetter her. Neste hjemme er mot Start torsdag 4. august klokken 18.00 og billetter kjøpes her. Med halvtårspartoutkort får du med deg alle de syv resterende kampene på Stadion til prisen av 5, og er med i trekningen av en VIP-losje verdt over 20.000kr.

Brann – Kongsvinger 3–0 (1–0)

1-0: Bård Finne (37.min)

2-0: Mathias Rasmussen (77.min)

3-0: Felix Horn Myhre (90+3. min)

Se alle målene her

OBOS-ligaen runde 16. Brann Stadion. Tilskuere: 9370. Dommer: Daniel Higraff, Randaberg IL.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristianen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Kasper Skaanes (Felix Horn Myhre fra 74.) - Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 61.), Bård Finne (Aune Heggebø fra 74.), Niklas Castro.