Surt tap i første treningskamp på Marbella

Brann så lenge ut til å spille uavgjort mot svenske Hammarby på Marbella, men i kampens siste sekund scoret svenskene seriersmålet. Andrine Hegerberg scoret i sin andre kamp på rad.

• Toppbilde: Andrine Hegerberg sendte Brann i ledelsen, tidlig i andre omgang.

Fra start var det svenskene som hadde ballen mest, og skapte flest sjanser. Men angrepene som kom ble enten ryddet unna av forsvaret, eller reddet av Aurora Mikalsen.

Brann hadde to halvsjanser, den ene etter en corner og den andre etter et innlegg fra høyre. Men begge deler ble avverget, og lagene gikk til pause på stillingen 0–0.

Brann var mer med i kampen fra start av i andre omgang, og etter drøye fem minutter stormet Cecilie Redisch Kvamme nedover kanten og kom til innlegg. I feltet ble det kaos og Hammarby fikk ikke klarert. Ballen havnet i beina til Andrine Hegerberg som sendte Brann i ledelse.

Etter 64 minutter av kampen straffet svenskene Brann på en kontring, og satte enkelt inn utligningen.

Det så lenge ut til å ende uavgjort, men helt på tampen kontret svenskene inn seiersmålet ved romsdølingen Sara Kanutte. Dermed endte det hele med et surt 1–2-tap.

Kampen var Branns første fulle treningskamp for året. Like før avreise til Marbella møtte Brann Åsane på Åsane Arena, og vant 1–0.

Hammarby ble nummer fem i Damallsvenskan i fjor. Branns neste treningskamp er mot Häcken på tirsdag.