Supporterne arrangerer avslutningsfest etter sesongens siste bortekamp

Brann har vunnet 13 av 13 bortekamper i år. Til helgen er det Mjøndalen borte, før siste bortekamp mot Fredrikstad 22. oktober. Der planlegger supporterne avslutningsfest.

Annonse:

39 poeng av 39 poeng. 13 av 13 seire. Ingen lag har noensinne tatt flere poeng på bortebane i en OBOS-ligasesong med 16 lag enn Brann har gjort til nå denne sesongen. 

Mye av dette må krediteres de fantastiske supporterne, som har bidratt til at lag over hele Norge har satt publikumsrekorder som vil stå i lang tid. Og det har føltes som om Brann har spilt hjemmekamper hver kamp denne sesongen. 

Nå gjenstår det bare to bortekamper, før sesongen er over. 

Mjøndalen, lørdag 8. oktober klokken 16.00: 

Da Mjøndalen gjestet Stadion tidligere i sesongen ble endelig "Mjøndalen-spøkelset" begravet, og Brann vant hele 7–0. Skal det gå å slå bruntrøyene to ganger i samme sesong? 

Nok en gang mobiliseres det til kok på bortefeltet, og billetter kan man kjøpe her. Torsdag formiddag var det solgt over 350 billetter på bortefeltet. 

Ser du kampen på TV går den på Eurosport Norge, Discovery+ og TV2 Play. På radio sender NRK P1 Hordaland kampen.

Fredrikstad, lørdag 22. oktober klokken 15.00: 

Årets siste bortekamp. Sesongens nest siste kamp. For å markere det samarbeider Diaspora Bergensis, BBØ og Bataljonen om en skikkelig kokefest i Fredrikstad i forbindelse med tidenes siste bortekamp i Obos-ligaen. Både før og etter kampen blir det arrangement for Brann-supporterne på City Scene. Etter kampen blir det fest med blant annet Raymond Kvisvik, Per Egil Ahlsen, Girson og Det Skandaløse Orkester, som spiller både gamle og nye Brann-sanger. Inngang til arrangementet etter kampen koster 100,- kroner for ungdommer (18-20 år) og 150,- for voksne.

Bataljonen organiserer tur med overnatting til kampen for bare 579,- kroner (379,- for ungdommer til og med 20 år). Bataljonen er utrolig takknemlige for å ha fått en busstur i gave fra Fotballpuben og har derfor mulighet til å tilby en så lav pris selv med overnatting på hotell!

Bussen går klokken 01.00 natt til lørdag og returnerer til Bergen søndag klokken 1100. Alle reisende bookes inn på trippel- og dobbelrom på hotell. Alle under 18 som vil reise på turen må reise sammen med en foresatt. Både BBØ og Diaspora Bergensis organiserer turer til Fredrikstad fra Oslo. Serveringen på City Scene åpner klokken 12.00 og vi går i samlet marsj til stadion klokken 14.30

Annonse fra Eliteserien: