Supporterinfo før bortekampen i Sogndal

Det ventes i overkant av 1000 tilreisende fra Bergen, til lørdagens kamp mot Sogndal. Her er viktig praktisk informasjon, både til dem som reiser og de som skal se kampen på TV.

Annonse:
  • Arkivfoto fra Sogndal–Brann i 2017/Digitalsport.

Billetter: 

Bortefeltet er utsolgt, og har vært det i flere uker. Om man likevel ikke har kjøpt billett ennå, og har tenkt å gjøre det er det mulig å kjøpe på ordinær tribuneplass. Men husk at her må man kle seg nøytralt, uten Brann-effekter. Avspark i kampen er 16.00. 

Samlingssted i Sogndal: 

Det kommer flere busslass fra Bergen, og mange reiser opp privat. Brann-supportere har fått et eget øltelt på Fjøra Pub i sentrum. De åpner klokken 12.00, sjekk kartet under for hvilken inngang Brann-supporterne bruker. Mer info og adresse til puben her.

298362209_1131042907498380_4560661773271640852_n.jpg

Felles marsj: 

Klokken 15.00 går Branns supportere i felles tog fra sentrum til stadion. 

På bortefeltet: 

Det er ikke nummererte plasser på bortefeltet, som strekker seg over hele kortsiden. Bataljonen oppfordrer de som skal synge høyest til å samles på midten, samt at alle er med på oppfordringen om å legge armene rundt sidemannen og hoppe når det er tid for "hvis du elsker SK Brann så hopp". Les mer info fra Bataljonen her.

Hjemreise buss: 

For de som reiser med Bataljonen sine busser er det retur til Bergen rett etter kampslutt. Bussene går fra utenfor bortefeltet. 

Kampen i sofakroken:

Ikke alle som ønsket fikk billetter i Sogndal, eller har anledning til å reise. Kampen sendes på Max, Discovery+ og TV2 Play, samt at NRK P1 Hordaland sender kampen på radio. 

Annonse fra Eliteserien: