Superpopulær andredrakt

Andredrakten røk vekk på mindre enn en time.

Annonse:

Første levering av andredrakten forsvant vekk fortere enn antatt, og det var utsolgt for voksenstørrelser i nettbutikken, Brannbutikken og hos Torshovsport Bergen etter bare én time. Det eneste som er igjen av andredrakten nå er et par barnestørrelser i Brannbutikken. 

Flere Brann-supportere fikk dermed ikke tak i den stilige andredrakten, men det er ingen grunn til bekymring. Et nytt parti av voksendrakten kommer nemlig i alle størrelser allerede i uke 26 (uken etter Brann - Lillestrøm). Da vil det også være mulig å få printet rosa tall på ryggen og navnene til følgende spillere:

  • Wormgoor
  • Strand
  • Haugen
  • Karadas
  • Berisha

Neste leveranse av andredrakten i barnestørrelser er først forventet å komme på lager i juli og august.

Flere leveranser

På grunn av sen leveranse av drakten er det besluttet å bruke den i 2020-sesongen også, noe som betyr at det vil bli lagt inn flere bestillinger enn først antatt: 

- Det er utrolig gøy å se at etterspørselen er så stor, men det er selvfølgelig kjedelig at alle som ønsket å kjøpe drakten ikke fikk muligheten denne gangen. Det er heldigvis en ny leveranse rett rundt hjørnet, i tillegg skal drakten benyttes i sesongen 2020 og det vil dermed komme enda flere leveranser på et senere tidspunkt. Så alle som ønsker å kjøpe drakten skal få sjansen til det, sier kommersiell leder Camilla Schutz til Brann.no.

Neste hjemmekamp på Stadion er søndag 23. juni klokken 20.00 mot Lillestrøm

Kjøp billett
Annonse fra Eliteserien: