Suksess med utekino og FIFA-turnering på Stadion

Store og små møtte opp da Fjordkraft og Brann inviterte til gratis utekino, FIFA-turnering og visning av Vålerenga - Brann.

Annonse:

For første gang i historien ble det i helgen arrangert utekino på Stadion. Over tusen Fjordkraft-kunder trosset kuldegradene og hadde pakket seg inn fra topp til tå for å få med seg filmene Bohemian Rhapsody og Rive-Rolf krasjer internett. 

Sammen med Fjordkraft og Bergen Kino ble det rigget opp et lerret på 72 kvadratmeter ute på gressmatten. Det var ingen tvil om at dette falt i smak hos publikum da tårene trillet og begeistringen var stor mot slutten av filmen.

- Skape gode opplevelser

Fjordkraft, som nylig gikk inn som ny eFotball-partner, er veldig fornøyd med arrangementet:

- Dette var fantastisk! Fjordkraft er opptatt av å skape positive opplevelser med og rundt Brann. Det å ta i bruk Stadion til E-sport, utekino og bortekamp var helt perfekt. Forhåpentligvis kan vi lage tilsvarende arrangementer i fremtiden, sier Stian Madsen som er sponsorsjef i Fjordkraft.
 

IMG_5498
Over hundre lag hadde meldt seg på FIFA-turneringen. Foto: Maja Huse, Fjordkraft.

Camilla Schütz som er leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, synes det er positivt at Fjordkraft tar initiativ og tenker nytt.

- Vi er glade for å se at så mange tok turen innom Stadion og gjorde helgen til en kjempesuksess. Det er takket være Stian Madsen fra Fjordkraft sammen med partneransvarlig i Brann, Lars Petter Mongstad, at vi har fått dette til. De har vist oss at vår arena kan brukes til mye mer enn bare fotballkamper, sier Schütz .

I tillegg til utekino ble det også arrangert Bergens største 2 mot 2-turnering i FIFA 20 med over 100 lag påmeldte. Semifinalen og finalen ble spilt ute på storskjermen, og vinnerne stakk av med en sjekk på hele 5000 kroner fra Fjordkraft. Helgen ble avsluttet med visning av Vålerenga - Brann.

- Det er gøy med samarbeidspartnere som er fremtidsrettet og utfordrer oss til å hele tiden se nye muligheter, og som ikke minst bidrar til å skape gode opplevelser. Dette er definitivt noe vi har lyst til å få til igjen, avslutter Camilla Schutz til Brann.no.

Se vårt bildegalleri fra helgen under. Fotograf: Maja Huse, Fjordkraft. Toppbilde: Trond Gausemel.

Husk Brann - Odd fredag 8. november klokken 19.00 på Brann Stadion.
Kjøp billetter

 

Annonse fra Eliteserien: