Støtt Bergen og Brann – partnertilbud uke 26

Bli med på dugnaden og støtt våre samarbeidspartnere gjennom den vanskelige tiden.

Annonse:

I en tid der både lokalt og nasjonalt næringsliv er rammet av konsekvensene av Covid 19-pandemien, ønsker vi å gjøre det lettere for alle våre supportere å støtte Brann sine partnere. Våre partnere bidrar i stor grad til utvikling av klubben, og sammen gjennomfører vi stadig tiltak som også kommer byen vår til gode. Både under sesong, men også ellers. Å handle lokalt og støtte våre partnere er også en viktig støtte til Brann i en utfordrende tid.

Gjennom en serie med ukes-tilbud, som vil være gjeldende utover våren/sommeren, vil det dukke opp mange gode supportertilbud. I tillegg til gode ukestilbud, sikrer vi også god kjennskap til alle våre gode partnere, og hva de kan tilby Bergen. For fullstendig liste over alle Brann sine samarbeidspartnere, sjekk ut denne siden.

Denne uken kan du som supporter benytte deg av disse to tilbudene:

SATS

Vi feirer starten av Eliteserien og gjenåpningen av våre sentre med FRI INNMELDING + FRI TRENING TIL OG MED 15. AUGUST* for alle. Bli medlem i SATS her 

1_Welcomeback

Vestkanten - Vannkanten

Vestkanten har vært lojale medspillere, og stiller selvfølgelig også opp for Brann i denne spesielle tiden. Vestkanten ønsker også å bidra til gode opplevelsestilbud til alle som er glade i Brann. De gir dere derfor 25% på ordinære badebilletter! Bruk rabattkode «Brann25» og reservere her.

DSC07391-2400px
Annonse fra Eliteserien: