Støtt Bergen og Brann – partnertilbud uke 20

Bli med på dugnaden og støtt våre samarbeidspartnere gjennom den vanskelige tiden.

Annonse:

I en tid der både lokalt og nasjonalt næringsliv er rammet av konsekvensene av Covid 19-pandemien, ønsker vi å gjøre det lettere for alle våre supportere å støtte Brann sine partnere. Våre partnere bidrar i stor grad til utvikling av klubben, og sammen gjennomfører vi stadig tiltak som også kommer byen vår til gode. Både under sesong, men også ellers. Å handle lokalt og støtte våre partnere er også en viktig støtte til Brann i en utfordrende tid.

Gjennom en serie med ukes-tilbud, som vil være gjeldende utover våren/sommeren, vil det dukke opp mange gode supportertilbud. I tillegg til gode ukestilbud, sikrer vi også god kjennskap til alle våre gode partnere, og hva de kan tilby Bergen. For fullstendig liste over alle Brann sine samarbeidspartnere, sjekk ut denne siden.

Denne uken kan du som supporter benytte deg av disse to tilbudene:

Torshov Sport

Vi feirer at eliteserien snart sparkes i gang, og gir deg hele -30% rabatt på årets hjemme- og bortedrakt!

Gjør deg klar til seriestart og skaff deg din SK Brann-drakt nå. 

KJØP HJEMMEDRAKT

KJØP BORTEDRAKT

Nike SK Brann Hjemmedrakt 2019 20 Taylor 1080x1350 med tilbudstekst

Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk har vært lojale medspillere siden 1994 og stiller selvfølgelig også opp for Brann i denne spesielle tiden. Vi ønsker også å bidra til gode tilbud til alle andre som er glade i Brann.

De siste to månedene har alle vært mer hjemme enn til vanlig, noe som forhåpentligvis har resultert i gode stunder rundt matbordet med sine nærmeste. Vi ønsker å være en del av disse øyeblikkene med å lage kvalitetsbestikk til disse stundene.

Vi gir dere derfor 30% på alle våre produkter ved bruk av koden «brann30». Vi gjør dere oppmerksom på at koden ikke vil fungere på allerede rabatterte produkter.  

Annonse fra Eliteserien: